Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Политологът Татяна Буруджиева коментира в студиото на предаването Плюс

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПолитологът Татяна Буруджиева коментира в студиото на предаването Плюс
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Речта на Радев бе подадена ръка. Слави Трифонов изпусна момента си за политиката

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Политологът Татяна Буруджиева разяснява в студиото на предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия " миналата политическа година и упованията си за 2020-а. Една от тематиките бе новогодишната тирада на президента Румен Радев, който изрече много рецензии към властта.

" Той в това слово даде и много апели за обединяване и към какво би трябвало, какво би трябвало да ни сплотява, което аз персонално го считам за една подадена ръка. По принцип по по-особен метод този президент особено демонстрира подадената си ръка към изпълнителната власт. Вижте, не сме привикнали по този метод да се развиват напрежението и спорът сред двете управляващи, по този начин както е изразен при президента Радев. Това е една борба за интерпретациите за това, което хората ще схващат като същина на процесите в политиката и за първи път има президент, който се бори за това нещо с министър-председателя. Борисов до момента постоянно е бил безусловно неизменимия държател, по този начин да се каже, на пространството - езиковото, в политиката откогато е влезнал в нея ", сподели тя.

Буруджиева разяснява и възможностите на Слави Трифонов за сериозна бъдеща роля в политиката. " Възможно е присъединяване му в избори до докара до едно наличие в Народното събрание. Хипотетично хората имат потребност от нещо ново. Но, хипотетично се очакваше и неговата телевизия да е огромна кокуренция на медийния пазар, само че на процедура не е по този начин. Според мен Слави Трифонов пропусна момента. Таймингът в политиката е доста значим - по кое време тъкмо ще направиш нещо ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама&
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР